Despre Agent Mom

Numele meu este Diana, am 26 de ani si sunt mama a doi baieti isteti dar nazdravani care m-au motivat sa pornesc cu pasi marunti Agent MOM – Quietbook un proiect de suflet pentru copiii mei si pentru toti copiii inteligenti si curiosi ai caror parinti inteleg ca prin joaca putem sa educam si sa stimulam creativitatea si sensibilitatea micutilor nostri.Cartile senzoriale Agent MOM – Quietbook sunt realizate din fetru colorat sunt asamblate manual in Romania si sunt lavabile manual.
 
Ele reprezintă nu doar un joc creativ si repetitiv pentru cel mic, ci si o metoda de descoperire a mediului inconjurator si de exersare a motricitatii fine a copilului.
Valoarea unica a acestor proiecte este data de faptul ca am reusit – cred eu – sa inglobez maxim de valoare, activitate, jocuri si varietate in minim de material posibil si ma refer aici la dimensiuni.
 
Agent MOM – Quietbook este realizata si la comanda speciala, fiecare client alegandu-si activitatile dorite dintr-un numar vast de optiuni. Nu fac rabat la calitatea materialelor iar finisajele ma reprezinta, vorbesc despre mine, asadar orice lucru iese din mainile mele trebuie sa fie cat mai aproape de perfectiune. Cartea este parfumata cu uleiuri esentiale naturale pentru o experienta senzoriala completa.Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea!

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!