Clienti fericiti

Testimoniale

Roxana

Buna ziua. Au primit bunicii astazi carticica. Sunt tare incantati de ea. ☺ Va multumim inca o data si toate cele bune.” ( Roxana)

- Roxana

Cristina

Buna ziua, am vrut sa va zic ca Victor a descoperit cartea si ii place. A fost foarte interesat de “tot” ce poate face si am vazut ca a reluat-o de cateva ori.” (Cristina)

- Cristina

Ioana Maria

Buna, am primit carticica si este foarte foarte frumoasa…. Multumim din suflet, este pentru nepotelele mele din Spania, am crezut ca ai mei fiind mai mari nu vor fi atrasi de ea dar…. Mi-au zis ca vor si ei” (Ioana Maria)

- Ioana Maria

Lavinia

“ A sosit carticica! Multumesc mult! Este foarte interesanta, sper sa ii placa si fetitei la fel de mult ca si mie!” (Lavinia)  

- Lavinia

Camelia

“ A sosit coletul… Sunt foarte incantata…. Uitasem de aroma de portocale si cand l-am deschis, m-a invaluit in cel mai placut mod ☺. Multumesc si felicitari pentru tot ce faceti! Succes in continuare!” 

- Camelia

Ana

Am cunoscut-o pe Diana la Gin Academy a Anei Morodan.
Ne-a placut din prima secunda pentru ca este genul de femeie foarte fina si gingasa, dar cu determinare absolut remarcabila. Am stat de vorba, ne-am imprietenit si ne-am si indragostit de ceea ce face si de faptul ca daca in viata vrei sa reusesti o faci!

– Ana

More Articles ...

  1. Ileana Badiu si Sasha

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!