CONFIDENTIALITATE

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Toate informatiile completate in formularele pentru plasarea unei comenzi (nume, adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite unei terte parti, exceptie facand, firma de curierat si cazurile in care legea ne obliga.

Site-ul www.agentmom.ro nu solicita crearea de cont, informatiile solicitate sunt minime, nu solicitam date personale precum CNP, date din cartea de identitate, datele solicitate fiind utilizate exclusiv pentru livrarea/facturarea comenzii plasate de catre dumneavoastra. 


POLITICA ANTI SPAM

Site-ul www.agentmom.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele dvs personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea cu succes a formularului completat. Este important de retinut ca www.agentmom.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site.

Prin completarea datelor dvs. in formularele de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie utilizate in scopul livrarii si facturarii comenzii, nu transmitem si nu transferam datele personale.


NEWSLETTER/OFERTE

AGENTMOM va trimite ocazional prin e-mail, informatii despre ofertele si promotiile de pe acest site, insa daca nu doriti aceasta puteti solicita dezactivarea acestui serviciu.

Utilizatorii declara ca sunt de accord ca www.agentmom.ro sa prelucreze datele lor personale furnizate, potrivit prevederilor Legii nr.677/2001 si ca au luat la cunostinta de drepturile conferite de Legea nr.677/2001mai sus mentionate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

 

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!