100% handmade!


Trendul zilelor noastre este sa produci mult, ieftin si cat mai standardizat in China. Traim intr-o epoca robotizata, in care in lucrul manual nu il mai apreciem la adevarata lui valoare decat atunci cand il realizam cu propriile noastre maini, aspect ce m-a determinat sa realizez pentru doritori si Setul Creativ AgentMom Quietbook.
Si totusi, am decis sa inot impotriva curentului si am vrut foarte tare ca fiecare carte produsa sub umbrela AgentMoM by Diana Iliescu, sa fie asamblata, lipita si cusuta manual, cu atentie pana in cele mai mici detalii iar mai apoi verificata minutios in lumina puternica si finisata cu grija pagina cu pagina, element cu element folosind o lama ascutita, forfecuta si penseta.
Cartile cu activitati AgentMoM By Diana Iliescu sunt realizate manual in Romania, din fetru artificial colorat, rezistent de 2mm si sunt lavabile manual la 30 de grade.
Fiecare carte porneste de la un balot de fetru care este debitat manual pana la dimensiunea unei coli A3, cu un liniar metalic special, pe o masa lunga si luminata.
Mai apoi pentru fiecare element din carte se realizeaza o grafica speciala, o macheta de incadrare pe pagina iar la sfarsit fetrul este supus unui proces lent de taiere. Se alatura lui, nasturi, sireturi, ate si panglici colorate, silicon , fluturi, buline si role de arici, catarame, capse si fermoare, cartea intrand astfel in etapa de asamblare manuala care dureaza in medie 5 ore pentru o carte de 12 pagini. Nasturii sunt cusuti manual, ochisorii sunt lipiti cu o mica penseta, bulinele de arici sunt dezlipite una cate una cu un varf ascutit s.a.m.d.
La final, fiecare element este verificat si finisat, fiind astfel indepartat excesul de silicon rezultat in urma procesului de atasare a ariciului sau a altor elemente componente.

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!