Plata si Livrare

 Livrare prin curier rapid
AgentMOM Quietbook este un produs realizat manual. Termenul de executie este intre 2-5 zile lucratoare pentru produsele exeutate la comanda ( exceptie fac perioadele aglomerate de Black Friday, Paste, Craciun, Ziua Copilului etc. cand termenul de executie poate fi mai mare).Produsele aflate in stoc se inmaneaza curierului in ziua urmatoare confirmarii comenzii.
Livrarea coletelor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la momentul expedierii coletului ( predarea coletului catre curier).
Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri aparute din vina transportatorului,  livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.
 COSTURI DE TRANSPORT
Colet 0-2 kg
-          9 lei – LIVRARE PRIN CURIER RAPID – PLATA ONLINE SAU IN CONT  ( se adauga 0.84 lei pentru fiecare kilogram suplimentar ce depaseste 2 kg)
-          15 lei – LIVRARE PRIN CURIER RAPID – PLATA RAMBURS LA CURIER
-          In cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care transportatorul are colaboratori www.fancourier.ro se percepe un cost suplimentare de 0,9 lei/km.
IN PERIOADELE AGLOMERATE – BLACK FRIDAY, PERIOADA SARBATORILOR, ETC. DURATA DE LIVRARE POATE FI MAI MARE.
PLATA
PLATA RAMBURS – Plata se face ramburs la curier la primirea coletului – se achita contravaloarea produselor si taxele de livrare.
PLATA IN CONT – Plata se face prin OP, tranfer bancar, internet banking, in contul nostru bancar deschis la BANCA TRANSILVANIA
 
 
 

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!