RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. Produsele realizate la comanda, personalizate cu numele copilului NU pot fi returnate, exceptie fac produsele neconforme. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.


 RETURNAREA PRODUSELOR NECONFORME

In cazul in care observati neconcordante cu prezentarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare sau defecte de fabricatie aveti obligatia ca in maxim 24 de ore de la receptionarea produsului, sa ne notificati in scris asupra respectivei situatii, atasand si o fotografie daca este posibil.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In acest caz, vom inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – vom inapoi suma platita pentru acel produs in cel mai scurt timp de la receptionarea coletului.

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni sau neconcordante revine in sarcina vanzatorului, motiv pentru care ne asumam cheltuielile de transport aferente, conditia fiind sa predati coletul asa cum l-ati primit curierului trimis de noi, cu toate componentele si in ambalajele originale ale produselor, fara urme de deteriorari sau uzura, cu exceptia problemelor deja comunicate catre AgentMom in forma scrisa.

In cazul in care trimiteti coletul prin alta firma de curierat taxele cad in responsabilitatea dumneavoastra, a clientului.

Ambalarea produsului/produselor returnate cade in responsabilitatea clientului, indiferent de modalitatea de transport aleasa pentru retur.

Ne rezervam dreptul de a refuza produsele returnate desigilate, in ambalaje deteriorate, rupte, cu piese lipsa sau urme de uzura – conditii aplicate individual sau cumulativ in functie de situatie. Dreptul de retur nu implica dreptul de utilizare.

Va recomandam deschiderea si inspectarea coletului in prezenta curierului sau imediat dupa receptionarea coletului,pentru a putea semnala in cel mai scurt timp orice problema sau neconcordanta.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (O.G. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile acestora) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.


RECLAMATII

Departamentul de Relatii Clienti va solutiona reclamatiile in cel mai scurt timp. Reclamatiile se pot solutiona prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email puteti lua legatura telefonic pentru conciliere la numarul 0740309006.


 

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!