TERMENI SI CONDITII GENERALE

 Site-ul www.agentmom.ro este administrat de:

S.C. AUTO CORECT SRL

Sediu social: Alea Adrian Cirstea, Nr.13, Bl.37, Sc.1, Ap.181

BUCURESTI Sector 3

Punct de lucru: Ilfov, Tunari, Str.Viilor 21 B

Reg. Com: J40/15681/2004

CUI: Ro16803987

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului www.agentmom.ro pentru a evita eventualele neintelegeri

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. www.agentmom.ro isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil sau la comanda.

  • Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul www.agentmom.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de AUTO CORECT SRL – respectiv prin telefon, sms sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau primirii de catre client a confirmarii automate de plasare a unei comenzi, prin e-mail sau sms.
Emiterea automata a confirmarii de plasare a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Incheierea contractului se considera efectuata in momentul in care se transmite e-mailul de finalizare a comenzii, e-mail care confirma si expedierea coletului cu produsele comandate.

  • Livrarea produselor

Toate detaliile referitoare la termeni de livrare, taxe, sunt specificate in: PLATA SI LIVRARE

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Livrarea produselor se face in ambalaj special de transport, folie, pungi, sigilat si cu eticheta de transport (AWB) lipita pe colet cu detaliile de livrare.

Un colet care nu se prezinta cu ambalajul integru, ii lipseste eticheta Awb sau este desfacut/rupt/deteriorat nu trebuie acceptat fara intocmirea unui proces-verbal cu agentul curier, coletul se fotografiaza.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe eticheta AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

  • Conditii generale de forma si continut

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia.

De asemenea in cazul anumitor produse in imaginile de prezentare pot aparea componente si accesorii care nu sunt incluse, avand rol exemplificativ. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor S.C. AUTO CORECT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. AUTO CORECT SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate prin mail vor fi anulate.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal de la momentul confirmarii unei comenzi primiti produsul acasa in termenul specificat pe site pentru modul de livrare selectat, daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc si se realizeaza la comanda un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

  • Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe Agentmom.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Produsul poate fi returnat in urmatoarele cazuri:

- atunci cand produsul nu este realizat pe comanda/personalizat cu numele copilului ( exceptie fac situatiile in care produsul este neconform)

– sa nu prezinte urme de asamblare

– ambalajul etichetele si acesoriile intacte

– sa nu prezinte semne de utilizare

Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj!

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii lui. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia coletului ce contine produsele comandate la www.agentmom.ro, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care renuntati la produs sau puteti complete formularul de pe site.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile in contul bancar al clientului, sau contul bancar indicat de client pentru returnarea sumei. De asemenea returnarea sumelor se poate face si in numerar la sediul nostru . Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Daca va retrageti, vom rambursa orice sume incasate de la dumneavoastra, asa cum sunt evidentiate in factura aferenta comenzii, cu exceptia costurilor de livrare achitate direct firmei de curierat (acestea fiind incasate de firma de curierat, si nerambursabile – fiind vorba de un serviciu deja prestat), si pe care nu le-am facturat/incasat noi; fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Produsele care se returneaza direct in ambalaje lor originale, cu etichete ale firmelor de curierat lipite direct pe cutiile/ambalajele lor originale de produs, pot sa nu fie acceptate la retur daca ajung deterioarate, sau se poate percepe o taxa de reambalare sau revanzare a produsului ca resigilat.

Ambalarea produsului/produselor returnate cade in responsabilitatea clientului, indiferent de modalitatea de transport aleasa pentru retur.

Pentru returnarea produselor www.agentmom.ro va pune la dispozitie serivicul de curierat colaborator, astfel veti beneficia de taxe de transport preferentiale.

  • Produsele primite defecte sau neconforme

Verificarea coletului la primire

La primirea coletului, imediat dupa ce ati semnat pentru receptionarea acestuia, deschideti coletul si verificati toate componentele din colet. Orice produs livrat gresit/deteriorat/cu defecte sau lipsa din colet trebuie reclamat intr-un interval de maxim 24 ore de la primirea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Ne puteti informa prin e-mail.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Daca SC AUTO CORECT SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

In cazul returnarii unui produs defect sau neconform, costurile de retur vor fi suportate de SC AUTO CORECT SRL, returnarea facandu-se doar dupa informarea in scris si doar prin firma de curierat cu care colaboram.

Procedura este urmatoarea: imediat dupa ce ne-ati informat va vom contacta si vom trimite firma de curierat pentru a ridica produsul/produsele ce trebuie returnate, urmand ca imediat dupa receptionarea coletului sa va rambursam sumele achitate.

Nu trimiteti produsele neconforme cu alta firma de curierat decat cea agreata, coletul va fi refuzat.

  • Garantiile asociate produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.agentmom.ro beneficiaza de garantia de conformitate, reglementata prin Legea 449/2003.

Lipsa de conformitate, sau viciu ascuns, inseamna ca produsul primit nu are toate caracteristicile prezentate in detalierea/specificatiile produsului, sau nu functioneaza la parametrii specificati. Pentru a beneficia de repararea/inlocuirea produsului reclamat ca neconform, in mod gratuit ( inclusiv taxele de livrare se suporta de catre noi), trebuie sa ne transmiteti in scris la adresa de e-mail de pe site, ce problema are produsul, intr-un termen de 2 luni de la constatarea defectului/neconformitatii, dar nu mai tarziu de 6 luni de la receptionarea produsului.

In cazul in care vanzatorul/furnizorul produsului constata ca produsul reclamat ca avand o lipsa de conformitate, era de fapt conform, dar prin utilizare/depozitare improprie s-a defectat/deteriorat, poate sa solicite cumparatorului plata costurilor de transport/reparatii.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, componente si/sau piese arse sau plesnite etc., etichete indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, sau sub actiunea substantelor chimice etc.), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul produsului,interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Depozitarea corecta a produselor se face in spatii cu grad scazut de umiditate, la o temperatura constanta, si nu trebuie expuse la inghet sau caldura excesiva, ori razele directe ale soarelui. Produsele ce nu sunt depozitate in mod corespunzator nu fac obiectul garantiilor.

Valoarea maxima a obligatiilor SC AUTO CORECT SRL fata de orice client in cazul constatarii de lipsa de conformitate, viciu ascuns, ori alt defect acoperit de conditiile generale ale garantiei de conformitate, este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

Garantia nu este aplicabila si SC AUTO CORECT SRL nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de defectele care pot aparea din cauza: procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform celor de mai sus; depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate; decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura; repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate; uzurii normale a produsului; utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat.

  • Limitare raspundere SC AUTO CORECT SRL

Site-ul www.agentmom.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului www.agentmom.ro , in tot sau in parte.

  • Anulare comanda

www.agentmom.ro (administrat de SC AUTO CORECT SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,www.agentmom.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire, epuizarea stocurilor in afara programului de lucru si imposibilitatea implicita de actualizare a acestora.).

In aceste cazuri www.agentmom.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor www.agentmom.ro fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Orice comanda plasata, confirmata si livrata la adresa de livrare mentionata, si care este refuzata/anulata la curier, fara a fi colet deteriorat, va fi returnata pe cheltuiala clientului, taxele de livrare tur-retur vor fi facturate catre client.

Ne rezervam dreptul de a nu mai accepta comenzi de la clienti cu minim o comanda plasata, livrata, si refuzata la curier.

De asemenea ne rezervam dreptul de a retine contravaloarea taxelor tur-retur aferente unei comenzi refuzate, din orice alta plata pentru o comanda ulterioara. www.agentmom.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, sau incorect inregistrat, www.agentmom.ro are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile afisate pe site-ul www.agentmom.ro sunt rezultatul unei erori materiale, erori ale sistemului software de administrare a site-ului;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

Ma
poti
contacta
oricand ;)

AgentMOM
Quietbook

Te astept sa imi scrii. Voi fi mai mult decat bucuroasa sa iti raspund la orice intrebare!